Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/legalbus/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Andreea Ion – Legal to Business
[ult_team img_hover_eft=”” team_member_name_tag=”h6″ title_text_typography=”” image=”id^3556|url^http://www.legaltobusiness.com/wp-content/uploads/2019/03/andreea-poza-crop-1.jpg|caption^null|alt^null|title^andreea-poza-crop|description^null” name=”Avocat Senior” team_css=”.vc_custom_1554196847911{padding-right: 50px !important;padding-bottom: 600px !important;padding-left: 50px !important;}” title_box_padding=”padding:0px;”]Experienta profesionala

Andreea Ion are mai mult de 10 ani de experienta, timp in care a asistat si reprezentat preponderent interesele investitorilor straini in Romania, in special in materia dreptul comercial, dar si in arii adiacente, precum dreptul societar, dreptul fiscal si dreptul muncii, inclusiv asistenta legala permanenta in activitatea de zi – cu – zi a societatilor.

Prin acordarea de consultanta si asistenta juridica clientilor in domenii precum proprietatea intelectuala, imigratii si ONG, Andreea a dezvoltat o abordare extensiva a proiectelor care i-au fost incredintate.

Proiecte relevante

Fara a distinge intre industrii – de la constructii civile si industriale, telecomunicatii, transport aerian, comert si energie regenerabila, la educatie sau servicii financiare – consultanta acordata direct ori alaturandu-se unor echipe de avocati experimentati, a contribuit la atingerea obiectivelor impuse de catre unii dintre cei mai importanti actori ai acestor piete.

Limbi straine: Franceza, Engleza[/ult_team]

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search