Avem convingerea ca profesionalismul in consultanta nu se masoara in numarul de tranzactii incheiate, ci in numarul de tranzactii transformate in profit

Am observat de-a lungul timpului cum antreprenorii ignora faptul ca a pune pe picioare un business nu inseamna doar sa treci o linie, ci sa parcurgi un drum, o destinatie noua, fara GPS. Atunci am semnalat faptul ca proiectele antreprenoriale sunt permanent amenintate de pericolul de a nu ramane in picioare, nu pentru ca proiectul in sine nu este unul foarte bun, ci pentru ca obstacolele pe care le intalneste la nivel reglementar sunt dintre cele mai diverse si, uneori, neasteptate. Echipa Legal to Business si-a creat reflexul de a supraveghea modificarile legislative (de natura fiscala, sociala, tehnica etc.), de a analiza rapid efectele pe care le poate avea si de a preintampina propagarea acestora in bunul mers al activitatilor clientilor sai.

In mod obisnuit, conformarea voluntara la cerintele legislative din domeniile intens reglementate (compliance) era una dintre activitatile specifice anumitor industrii (medicina si farmacie, servicii financiare). In prezent, ignorarea  reglementarilor sau conformarea deficitara la cerintele prevazute de lege in majoritatea activitatilor economice poate conduce la iesirea proiectului de pe piata.

Incheierea si desfasurarea contractelor intr-un mediu de afaceri aflat intr-o permanenta transformare poate ridica probleme de cele mai multe ori. Ne-am specializat in identificarea riscurilor ce pot aparea la incheierea, derularea si incetarea contractelor, gasirea solutiilor pentru evitarea ori diminuarea acestor riscuri si punerea lor in aplicare in cadrul clauzelor contractuale.

In functie de amploarea operatiunii pentru care ni se solicita asistenta, redactam rapoarte due diligence, solicitam avize, opinii ori recomandari din partea autoritatilor competente, protejam informatiile esentiale pe care clientii ni le incredinteaza, in asa fel incat prin activitatea noastra de redactare a contractelor, acordurilor ori conventiilor  sa cream toate premizele maximizarii efectelor scontate ale unei investitii.

Echipa Legal to Business a inteles, de asemenea, ca a explica unui client ratiunile pentru care este mai bine sa NU finalizeze o anumita tranzactie face parte din misiunea lor.

Mai multe detalii despre specializarile in consultanta ale echipei si colaboratorilor nostri va invitam sa gasiti in paginile dedicate ale site-ului si in articolele publicate periodic de expertii nostri sau puteti adresa o intrebare unuia dintre specialistii nostri in consultanta, completand formularul de contact de mai jos.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search