Incheierea unui parteneriat iti poate salva afacerea

In ciuda unor semnale pozitive primite din partea autoritatilor, oficiali ai bancilor din Romania, Institutului National de Statistica sau altor voci din economia romaneasca, realitatea este ca multe afaceri autohtone sunt scoase la vanzare. Partial sau integral, cu autorizatii, cu echipamente, imobile si chiar cu tot cu angajati.

De la fast-food-uri in scari de blocuri, pana la pensiuni si chiar hoteluri in centrul Bucurestiului, toate investitiile pot fi salvate ori reinventate. Iesirea de pe o piata nu trebuie tradusa intotdeauna prin dizolvare, lichidare sau faliment avand o alternativa chiar profitabila: vanzarea la cheie.

Daca va numarati printre patronii care ori au alte prioritati si nu ii mai intereseaza sau nu se mai pot ocupa de proiect sau care pur si simplu nu au stiut cum sa faca din afacerile demarate unele profitabile, iar acum incearcati sa trageti linia de final, este bine sa stiti ca sunt oameni care sunt interesati sa cumpere afaceri si chiar au loc frecvent astfel de tranzactii.

Institutul National de Statistica publica in luna iulie a acestui an un indice de incredere al managerilor din Romania care anuntau, pentru trimestrul al treilea, o crestere pentru toate sectoarele in care activeaza.

Indiferent care este amploarea proiectului pe care sunteti interesati sa il vindeti / cumparati, inegral sau partial, Legal To Business centralizeaza public cererea si oferta, analizeaza compatibilitatea si pune la dispozitie asistenta juridica, fiscala si contabila pentru finalizarea tranzactiilor prin colaboratori specializati si experimentati in asistenta si consultanta in cadrul acestui tip de proiecte.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search