Servicii

Litigii | Arbitraj | Mediere

Echipa colaboratorilor Legal to Business, specializată în litigii și arbitraj, apără de mai mulți ani interesele clienților

Reprezentăm reclamanți sau pârâți cu aceeași vigoare. Devotamentul și înclinația experimentaților noștri colaboratori furnizează clienților servicii calitative de asistență și reprezentare. Deținem calificarea necesară pentru îndeplinirea procedurilor alternative de soluționare a litigiilor în baza regulilor UNCITRAL, ICC, VIAC, ICSID sau a regulilor de procedură naționale.

Suntem specializați în reprezentarea societăților ale căror conflicte au izbucnit în legătură cu aspecte comerciale generale, construcții, investiții străine, transporturi, brevete și mărci, media și telecomunicații etc.

Pentru că înțelegem importanța valorificării pretențiilor societăților într-un mod cât mai eficient, punând preț pe resursele necesare soluționării unui litigiu ori participării la arbitrarea unui conflict, am extins aria de practică a departamentului de litigii și arbitraj prin cooptarea profesioniștilor în tehnicile de mediere. Mai mult, prin recurgerea la tehnica medierii pentru reglarea diferendelor, ne străduim împreună cu reprezentanții societăților, ca legătura dintre cele două părți să rămână neatinsă de neînțelegerile apărute.

Astfel, Legal to Business este în măsură să asiste, reprezinte ori să medieze în cele mai diverse situații care pot apărea în practică.

Articole în domeniu