Echipa colaboratorilor Legal to Business, specializata in litigii si arbitraj, apara de mai multi ani interesele clientilor

Reprezentam reclamanti sau parati cu aceeasi vigoare. Devotamentul si inclinatia experimentatilor nostri colaboratori furnizeaza clientilor servicii calitative de asistenta si reprezentare. Detinem calificarea necesara pentru indeplinirea procedurilor alternative de solutionare a litigiilor  in baza regulilor UNCITRALICC, VIAC, ICSID sau a regulilor de procedura nationale. 

Suntem specializati in reprezentarea societatilor ale caror conflicte au izbucnit in legatura cu aspecte comerciale generale, constructii, investitii straine, transporturi, brevete si marci, media si telecomunicatii etc.

Pentru ca intelegem importanta valorificarii pretentiilor societatilor intr-un mod cat mai eficient, punand pret pe resursele necesare solutionarii unui litigiu ori participarii la arbitrarea unui conflict, am extins aria de practica a departamentului de litigii si arbitraj prin cooptarea profesionistilor in tehnicile de mediere. Mai mult, prin recurgerea la tehnica medierii pentru reglarea diferendelor, ne straduim impreuna cu reprezentantii societatilor, ca legatura dintre cele doua parti sa ramana neatinsa de neintelegerile aparute.

Astfel, Legal to Business este in masura sa asiste, reprezinte ori sa medieze in cele mai diverse situatii care pot aparea in practica.

ARTICOLE IN DOMENIU

Sediul social al societatilor

Indiferent de forma pentru care optati pentru organizarea societatii, in alegerea sediului social trebuie sa pastrati in minte, pe langa centrul...

Citeste mai mult
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search